5 effectieve methodes om bedwantsen uit je beddengoed te verwijderen

Een dagelijkse strijd: van bedwantsen afkomen

Als je deze regels leest, is dat waarschijnlijk omdat je de onaangename ervaring hebt gehad van een bedwantseninvasie. In plaats van een teken van slechte hygiëne te zijn, kan dit ongedierte zich in ieders huis vestigen.

Ik kan me de blik op het gezicht van mijn buurman Jean-Paul nog herinneren toen hij ontdekte dat zijn vijfsterren bed and breakfast dit probleem had. Hij bleef maar zeggen: “Maar ik ben onberispelijk schoon!

Als expert op het gebied van tuinieren en het huis, wil ik graag vijf effectieve methoden met je delen om bedwantsen eindelijk uit te roeien.

Eerste methode: wassen op hoge temperatuur

Volgens het INELP – Institut National d’Etudes et de Lutte contre la Punaise de lit, waarderen deze beestjes grote temperatuurschommelingen niet.

Lees ook  Verander je omgeving, verander je leven: De 6 magische regels van Feng Shui

Dus als je een wasmachine hebt, vergeet dan niet om al je textiel (lakens, overtrekken, kleding) te wassen op een minimumtemperatuur van 60°C. Dit verwijdert zowel de volwassen bedwantsen als hun eitjes.

Tweede methode: stofzuiger en stoomreiniger

Een stofzuiger lijkt misschien een slechte oplossing voor deze plaag, maar in combinatie met een stoomreiniger kan het een waardevolle bondgenoot worden. Professionals in de Ongediertebestrijdingscentrum adviseren om regelmatig je matras, boxspring en andere plekken waar bedwantsen zich kunnen verstoppen te stofzuigen.

De insecten zuigen zich op, en daarna zal de stoomreiniger de overgebleven eitjes uitroeien, dankzij de hoge temperatuur.

Derde methode: schakel een professional in

Hoe hard je ook je best doet, soms loopt de situatie helemaal uit de hand. In dat geval zou ik zeker aanraden om een professionele schoonmaker in te schakelen.

Lees ook  Deco moment: Roze komt weer terug voor een stijlvolle en afrodiserende slaapkamer !

Toegegeven, dit lijkt misschien een dure optie, maar volgens de professionals kan het inschakelen van een expert veel tijd en moeite besparen. Bovendien bieden ze een oplossing voor de lange termijn en voorkomen ze dat het probleem zich herhaalt.

Vierde methode: insectwerende middelen en insecticiden

Als de investering voor een professional te duur lijkt, kun je kiezen voor een meer zelfgemaakte oplossing. Er zijn veel insectwerende middelen en insecticiden op de markt die speciaal ontworpen zijn om bedwantsen te bestrijden.

@extreme_brigade

#pourtoi #brigadeextreme #hygisud3d #marseille #diogène #foryoupage #bedbug #bedwantsen #punaisedelit #punaisesdelit #punaise @soniaparodi5

Origineel geluid – Brigade Extrême Marseille

Deze chemische oplossingen moeten voorzichtig worden gebruikt, omdat ze schadelijke effecten kunnen hebben op het milieu en de gezondheid.

Vijfde methode: invriezen

Invriezen is een zeer effectieve oplossing voor het behandelen van kleine voorwerpen.

Lees ook  Elimineer 99,99% van de bacteriën in 2 minuten: De beste manier om deze sponzen en vaatdoeken te reinigen

Bedwantsen en hun eitjes kunnen niet tegen temperaturen lager dan -17°C. Plaats je besmette voorwerpen (zoals kussenslopen) gewoon minstens 10 uur in een vriezer op deze temperatuur.

Daar heb je het, ik hoop dat je dit advies nuttig vindt in je strijd tegen dit ongedierte. Veel succes en onthoud: oefening baart kunst.

Het wordt een lange strijd, maar met een volharding en rigueurje kunt altijd van bedwantsen afkomen!

Related post

Berube Berangaria
Geschreven door, Berube Berangaria
Hallo, mijn naam is Berangaria Berube. Ik ben een ontwikkelaar van amusementsspellen, maar mijn passie gaat verder. Ik ontwerp ook graag persoonlijkheidstests op basis van verschillende afbeeldingen voor betere zelfkennis. Mijn doel is om het leuk te maken en tegelijkertijd zelfkennis te bevorderen.