Astrologie: wat wordt uw geluksdag deze week van 9 tot 15 oktober!

Deze week, van 9 oktober tot 15 oktober, belooft bijzonder boeiend te zijn.

De sterren lijnen zich op om ons belangrijke boodschappen te brengen en ons te helpen navigeren in ons dagelijks leven.

Terwijl de zon zijn reis door de evenwichtige weegschaal voortzet, op zoek naar harmonie en evenwicht in alle aspecten van het leven, zal de maan de gedurfde Boogschutter, de ambitieuze Steenbok en de vernieuwende Waterman doorkruisen, waarbij ze een dynamische energie brengt die ons aanzet tot verkennen, presteren en innoveren.

De week begint met Venus die zich in Boogschutter vestigt, een dosis optimisme en avontuur in onze relaties injecterend.

Halverwege de week zal Mercurius, de planeet van communicatie, Scorpio binnentreden en onze gedachten en gesprekken intensiveren, ons aansporend de verborgen waarheid onder het oppervlak te zoeken.

Jupiter, de planeet van geluk en expansie, zal zijn retrograde voortzetten in het teken van de Steenbok, ons aansporend om onze ambities en doelen te heroverwegen.

Dit alles gecombineerd creëert een krachtige mix van planetaire energieën die sterk onze geluksdagen voor elk sterrenbeeld zullen beïnvloeden.

Bereid je voor op een spannende week vol astrologische onthullingen die wel eens de sleutel kunnen zijn om je volledige potentieel te ontsluiten.

Lees ook  Ontdek de invloed van de sterren: Chinese astrologische voorspellingen van 1 tot 15 oktober 2023 volgens de I Ching.

Ram (21 maart – 19 april): Dinsdag, 12 oktober

Maak plaats voor moed, Ram! Dankzij de passage van de maan in Boogschutter, zal je dinsdag ritmisch zijn met een verlangen naar avontuur en nieuwe ervaringen. Als er een kans zich voordoet, aarzel dan niet om deze te grijpen.

Stier (20 april – 20 mei): Woensdag, 13 oktober

Stier, je belangrijkste dag zal de woensdag zijn. De passage van Mercurius in Schorpioen versterkt je behoefte aan waarheid en transparantie. Diepgaande gesprekken zullen de boventoon voeren.

Tweelingen (21 mei – 20 juni): Maandag, 11 oktober

Tweelingen, het begin van de week zal synoniem staan voor optimisme voor jou. De invloed van Venus in Boogschutter moedigt je aan om volop van je relaties te genieten.

Kreeft (21 juni – 22 juli): Vrijdag, 15 oktober

Kreeft, je vrijdag zal in het teken staan van innovatie. De maan in Waterman spoort je aan om buiten de gebaande paden te treden en je horizon te verbreden.

Leeuw (23 juli – 22 augustus): Zaterdag, 9 oktober

Leeuw, de dynamische energie van de Boogschutter zal je zaterdag versterken. Het is tijd om te verkennen en je open te stellen voor nieuwe perspectieven.

Lees ook  4 sterrenbeelden zullen geluk hebben in de liefde dankzij de supermaan van 29 september

Maagd (23 augustus – 22 september): Donderdag, 14 oktober

Maagd, tijdens deze donderdag moedigt Jupiter in Steenbok je aan om je doelen te heroverwegen. Het zou tijd kunnen zijn om je ambities naar boven bij te stellen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober): Zondag, 10 oktober

Weegschaal, je zondag zal in het teken staan van evenwicht. De zon in je teken zal je harmonie en sereniteit brengen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november): Woensdag, 13 oktober

Schorpioen, je woensdag zal doordrenkt zijn van diepte. De binnenkomst van Mercurius in je teken zal je gedachten en gesprekken intensiveren.

Boogschutter (22 november – 21 december): Dinsdag, 12 oktober

Boogschutter, profiteer van deze dinsdag om een dag vol avonturen te beleven. De maan in je teken nodigt je uit om te verkennen en risico’s te nemen.

Steenbok (22 december – 19 januari): Donderdag, 14 oktober

Steenbok, Jupiter in retrograde in je teken spoort je aan om je ambities deze donderdag onder de loep te nemen. Het is tijd om te groeien en je horizon te verbreden.

Lees ook  De 3 astrologische tekens die in oktober zullen schitteren!

Waterman (20 januari – 18 februari): Vrijdag, 15 oktober

Waterman, deze vrijdag zal de gelegenheid zijn om je open te stellen voor nieuwe ideeën. De maan in je teken spoort je aan tot innovatie.

Vissen (19 februari – 20 maart) : Maandag, 11 oktober

Vissen, je maandag zal vol positiviteit zijn. Onder de invloed van Venus in Boogschutter, zullen je relaties getint zijn met optimisme en verstandhouding.

Related post

Berube Berangaria
Geschreven door, Berube Berangaria
Hallo, mijn naam is Berangaria Berube. Ik ben een ontwikkelaar van amusementsspellen, maar mijn passie gaat verder. Ik ontwerp ook graag persoonlijkheidstests op basis van verschillende afbeeldingen voor betere zelfkennis. Mijn doel is om het leuk te maken en tegelijkertijd zelfkennis te bevorderen.