Chinese Astrologie week van 11 tot 17 september –

Welkom, lieve hemelreizigers, bij een nieuwe week van ontdekking en begrip van de kosmische energieën die ons besturen.

Terwijl we vooruitkijken naar de eerste dag van september, laat me je leiden door de subtiele nuances van de Chinese astrologie, een oude kunst die ons bestaan verbindt met het oneindige universum.

Chinese astrologie, gebaseerd op het dierenriemwiel en het mystieke boek der veranderingen, de I Tjing, biedt een uniek inzicht in ons persoonlijke en collectieve lot.

Het hexagram dat we hebben getekend is nummer 34, genaamd De Kracht van het Grote. Dit hexagram kondigt een week van grote invloeden en hoge energie aan.

Onder deze krachtige vibratie zullen alle tekens van de Chinese dierenriem op de een of andere manier beïnvloed worden.

Vier tekens in het bijzonder – de Draak, de Aap, het Varken en de Rat – zullen een uitzonderlijke week hebben.

Lees ook  Openbaringsschok van 26 september 2023: Ontdek hoe de sterren je rijkdom zullen vergroten!

Of het nu gaat om onverwachte professionele kansen, persoonlijke vooruitgang of spiritueel ontwaken, deze vier tekens staan op het punt om memorabele momenten te beleven.

De meest nauwkeurige horoscoop: De 12 Chinese dierenriemtekens gaan een uitzonderlijk weekend tegemoet!© VracDrive

Onthoud dat zelfs de krachtigste astrale invloeden geen vervanging zijn voor persoonlijke keuze en bewuste actie. Astrologische voorspellingen werken als een kompas dat ons de algemene richting aangeeft terwijl we door de soms turbulente wateren van het leven navigeren.

Blijf dus kijken hoe je het beste kunt halen uit de universele energieën van de komende week. Moge harmonie en balans je vergezellen op je hemelse reis.

1. Rat (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

In de Chinese astrologie is de Rat staat bekend om zijn intelligentie en aanpassingsvermogen. Deze week heeft de Kracht van de Grote zal deze eigenschappen versterken en deuren openen voor professionele mogelijkheden mogelijkheden.

Besteed dus aandacht aan elk detail, elk gefluister kan de sleutel zijn tot een belangrijke doorbraak. Sta tegelijkertijd open voor nieuwe ideeën. Je aanpassingsvermogen zal je in staat stellen om de veranderingen die op je pad komen te omarmen.

Lees ook  De gelukkige en verliefde stellen moeten dit artikel absoluut niet lezen | De exclusieve horoscoop voor 100% singles !

2. Draak (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

De Draakeen krachtig en mystiek teken in de Chinese astrologie, zal zijn innerlijke kracht versterkt zien door de Kracht van de Grote. Deze week belooft spiritueel ontwaken dat je diepgaand kan transformeren.

Neem de tijd om te mediteren en contact te maken met je innerlijke zelf. Wees niet bang voor deze innerlijke reis – het is noodzakelijk als je een nieuw evenwicht wilt bereiken.

@evan_kylian

Twaalf tekens van de dierenriem in het Chinees vanavond#languechinoise #coursdechinois #fyp #bilangue

Origineel geluid – EvanKylian

3. Aap (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

De Aapbekend om zijn intelligentie en ondeugendheid, zal in het bijzonder worden beïnvloed door de Macht van de Grote. Deze energie kan je stimuleren om je vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. nieuwe trainingen.

Lees ook  Vier astrologische tekens zullen een magisch eindejaar hebben !

Je natuurlijke nieuwsgierigheid zal je gids zijn in deze zoektocht naar kennis. Maak gebruik van deze kans om je vaardigheden te diversifiëren.

(c)vracdrive

4. Varken (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

De Varkeneen teken van vrijgevigheid en ijver in de Chinese astrologie, zal waarschijnlijk een zeer vruchtbare week hebben dankzij de Kracht van de Grote.

Het geluk kon materiële zaken bevoordelen, met vooruitzichten opfinanciële voorschotten.

Wees voorbereid om die kansen te grijpen die onverwacht op je pad kunnen komen!

Related post

Berube Berangaria
Geschreven door, Berube Berangaria
Hallo, mijn naam is Berangaria Berube. Ik ben een ontwikkelaar van amusementsspellen, maar mijn passie gaat verder. Ik ontwerp ook graag persoonlijkheidstests op basis van verschillende afbeeldingen voor betere zelfkennis. Mijn doel is om het leuk te maken en tegelijkertijd zelfkennis te bevorderen.