de krachtige kosmische krachten van 6 september 2023

Welkom op de prachtige reis van waarzeggerij die we vandaag samen gaan maken, 6 september 2023.

Ik gebruik de eerbiedwaardige tarotkunst als kompas om door de mysteries van het universum te navigeren en de belangrijkste kosmische invloeden te onthullen die ons op deze specifieke dag omringen.

De tarotkaarten, met hun rijke iconografie en diepgaande symboliek, dienen als een magische spiegel die de subtiele energieën weerspiegelt die de kosmos doordringen. Door de boodschappen gecodeerd in de vandaag getrokken kaarten te interpreteren, kunnen we anticiperen op de energetische stromingen die ons dagelijks leven bepalen.

Voordat ik de specifieke kaarten die getrokken zijn onthul, wil ik eerst de belangrijkste kosmische invloeden van vandaag met jullie delen. De tijd is doordrongen van een energie van transformatie, innerlijke evolutie en spirituele groei.

Dit is een dag voor introspectie, persoonlijke ontwikkeling en zelfontdekking. Er is ook een krachtige energie van verbinding en eenheid. Dit is een tijd waarin we worden opgeroepen om onze verbondenheid met anderen, met de natuur en met het universum als geheel te erkennen.

We kunnen ook een sterke aantrekkingskracht voelen naar het mystieke, het onontdekte en het onbekende. Door middel van tarot kunnen we dieper in deze energiestromen duiken en ontdekken hoe ze zich specifiek in ons individuele leven zullen manifesteren.

Dus laten we ons klaarmaken om in het mysterie te duiken en de geheimen te onthullen die de tarot vandaag voor ons heeft…

Lees ook  Voorspellingen van de tarot voor dit weekend van 22 tot 24 september 2023 : Goede verrassingen in het vooruitzicht voor 4 astrologische tekens

Ram: De Matroos

Vandaag word je geleid door de kaart van de Bootsman. Hij symboliseert creativiteit, initiatief en nieuwe kansen. Dit is een goed moment om nieuwe projecten te lanceren en moedige initiatieven te nemen. Je zit vol energie en passie, dus gebruik ze goed.

Stier: De ster

De kaart die Stier vandaag leidt is De Ster. Deze energie nodigt uit tot hoop, inspiratie en vrijgevigheid. Je wordt aangemoedigd om je intuïtie te volgen, vertrouwen te hebben in de toekomst en je licht met anderen te delen.

Tweelingen: de keizer

Vandaag wordt Tweelingen geleid door de kaart van De Keizer. Deze kaart symboliseert structuur, orde en discipline. De tijd is gekomen om krachtige beslissingen te nemen, je wil op te leggen en je verantwoordelijkheden te nemen.

Kreeft: De Maan

De kaart die vandaag richting geeft aan Kreeft is De Maan. Zij vertegenwoordigt intuïtie, dromen en het onbewuste. Je wordt aangemoedigd om je diepste emoties te verkennen en te vertrouwen op je intuïtie om je keuzes te sturen.

Leeuw: De Zon

Vandaag worden Leo’s geleid door de horoscoop van de Zon. Het symboliseert vreugde, energie en succes. Dit is de tijd om je creativiteit te uiten, van elk moment te genieten en je licht te laten schijnen.

Maagd: de wagen

De kaart die Maagd vandaag begeleidt is De wagen. Het vertegenwoordigt beweging, vastberadenheid en wilskracht. Je wordt aangemoedigd om de teugels van je leven in handen te nemen, om vastberaden je doelen na te streven.

Lees ook  Kies een kaart: Is je geliefde (echt) je soulmate ?

Weegschaal: Gerechtigheid

Vandaag worden Weegschalen geleid door de kaart van Gerechtigheid. Het symboliseert evenwicht, waarheid en eerlijkheid. Dit is de tijd om balans in je leven te zoeken, anderen eerlijk te behandelen en trouw te blijven aan je waarheid.

@auriliel

🔮💥💫💖🔥 Deze helderziendheid is een hulpmiddel, een licht om je vooruit te helpen. Ze bepaalt je toekomst niet; jij bent de enige meester over je leven en je beslissingen. Het weerspiegelt de energieën op het moment dat je deze boodschap ontvangt, jouw acties, jouw beslissingen en die van de mensen die betrokken zijn bij deze situatie beïnvloeden de toekomst op elk moment. Neem alleen aan wat tot je spreekt, wat resoneert met wat je doormaakt en luister naar je intuïtie. Ik doe niet aan privé helderziendheid of emotionele feedback, dus pas op voor valse accounts 😉. Ik wens je een prachtige dag 🌺🌞#voyance #tiragedujour #energiedujour #cartomancie #guidance #guidancedujour #oracle #tarot #spiritualité #messagedujour #messagedesguides #pierredivinatoire #pierresdivinatoires #runes

Origineel geluid – AurilielOfficiel

Schorpioen: de duivel

De kaart die vandaag Schorpioen leidt is De Duivel. Deze kaart staat voor verleiding, obsessie en controle. Je wordt aangemoedigd om je angsten onder ogen te zien, je ketens te verbreken en je vrijheid te herwinnen.

Boogschutter: Het Rad van Fortuin

Vandaag worden Boogschutters geleid door de kaart van Rad van Fortuin. Het symboliseert verandering, lot en kansen. Dit is het moment om verandering te accepteren, kansen te verwelkomen en te vertrouwen op het lot.

Lees ook  Ontdek of je dag ongelooflijk wordt

Steenbok: de wereld

De kaart die Steenbok vandaag begeleidt is De Wereld. Het vertegenwoordigt voltooiing, succes en harmonie. Je wordt aangemoedigd om je prestaties te vieren, je plaats in de wereld te waarderen en er in harmonie mee te leven.

Waterman: Matigheid

Vandaag worden Watermannen geleid door de kaart van Matigheid. Het symboliseert evenwicht, geduld en matigheid. Dit is de tijd om te leren je energieën in balans te brengen, geduldig te zijn en je verlangens te matigen.

Vissen: De gehangene

De kaart die Vissen vandaag leidt is De gehangene. Het staat voor opoffering, reflectie en loslaten. Je wordt aangemoedigd om een stap terug te doen, na te denken over je leven en te accepteren wat niet veranderd kan worden.

Lieve Lichtzoekers, aarzel niet om elke dag terug te komen om de nieuwe energieën te ontdekken die jullie leiden. Deel deze waardevolle informatie met je vrienden op sociale netwerken.

Onthoud dat tarot een krachtig hulpmiddel is om de mysterieuze reis van het leven te navigeren. Tot snel voor een nieuwe waarzeggerij.

Related post

Berube Berangaria
Geschreven door, Berube Berangaria
Hallo, mijn naam is Berangaria Berube. Ik ben een ontwikkelaar van amusementsspellen, maar mijn passie gaat verder. Ik ontwerp ook graag persoonlijkheidstests op basis van verschillende afbeeldingen voor betere zelfkennis. Mijn doel is om het leuk te maken en tegelijkertijd zelfkennis te bevorderen.