Deze 3 astrologische tekens moeten zich voorbereiden op een grote vernieuwing – Ontdek het seizoensgebonden effect met behulp van tarot.
Beste Weegschalen, Schorpioenen en Boogschutters, het is tijd om je voor te bereiden op een belangrijke vernieuwing op emotioneel, professioneel en spiritueel gebied.

Dankzij een speciale tarotlezing gaan we samen ontdekken welke grote invloeden deze periode onder het teken van de Weegschaal zal markeren.

Tarot is een eeuwenoude divinatiepraktijk waarmee we diepgaand de mogelijkheden kunnen verkennen die zich aan ons presenteren, onze huidige uitdagingen beter kunnen begrijpen en toekomstige trends kunnen voorspellen.

Weegschaal, jouw teken geregeerd door Venus, de planeet van de liefde, zal harmonieuze vibraties brengen die vernieuwing en verzoening in je relaties aanmoedigen. De Weegschaal symboliseert balans en rechtvaardigheid, essentiële waarden om in gedachten te houden tijdens dit seizoen.

Schorpioen, jouw periode wordt gekenmerkt door mysterie en intense transformatie. Jouw vernieuwing zal gebaseerd zijn op het loslaten van oude patronen die je niet langer dienen en op het ontwikkelen van je ware potentieel. Een gunstige tijd voor wedergeboorte, om tot de kern van de zaak te gaan en weer in contact te komen met je authentieke zelf.

Lees ook  Horoscoop van de week van 9 tot 15 oktober volgens de karmische astrologie

Tenslotte, Boogschutter, geplaatst onder het teken van vuur en Jupiter, zul je een vernieuwing ervaren die gekenmerkt wordt door expansie, optimisme en kennis. Dit seizoen biedt de gelegenheid om je horizon te verbreden, hoger te mikken en nieuwe paden te verkennen.

Weegschaal, Schorpioen of Boogschutter, maak je klaar om een significante vernieuwing in je leven te verwelkomen. Tarot, als spiegel van het onderbewustzijn, helpt deze grote trends te voorspellen door de subtiele boodschappen van het universum nauwkeurig te ontcijferen.

1. Weegschaal: Het Rad van Fortuin

Voor de Weegschalen is de tarotkaart die vandaag voor je verschijnt

Het Rad van Fortuin

. Deze kaart symboliseert verandering, evolutie en het lot.

Deze 3 astrologische tekens moeten zich voorbereiden op een grote vernieuwing - Ontdek het seizoensgebonden effect met behulp van tarot.

Onder de positieve invloed van Venus is het tijd om te genieten van de harmonie en vrede die in je leven heersen. Wees klaar om vernieuwing te verwelkomen en je aan te passen aan veranderingen met balans en rechtvaardigheid.

Lees ook  ontdekking en begeleiding door Marianne, expert in waarzeggerij

Deze kunnen verschillende vormen aannemen, waaronder verzoening of nieuwe kansen in je carrière.

2. Schorpioen: De Dood

De tarotkaart van de dag voor de Schorpioenen is

De Dood

.

Maak je geen zorgen, deze kaart voorspelt geen tragische gebeurtenis. Integendeel, het symboliseert een diepgaande transformatie, een noodzakelijk einde voor wedergeboorte.

Het is tijd om oude gewoonten achter je te laten en een vernieuwing te overwegen. Deze transformatie kan in het begin verwarrend zijn, maar onthoud dat dit proces essentieel is om je ware potentieel te onthullen.

3. Boogschutter: De Gematigdheid

De tarotkaart die zich vandaag voor de Boogschutters manifesteert, is

De Gematigdheid

. Deze kaart spreekt van harmonie, balans en geduld.

Het herinnert aan de behoefte om je verlangens te matigen en tegengestelden te verenigen om evenwicht te bereiken. Onder de invloed van Jupiter zal dit seizoen gekenmerkt worden door expansie en een zoektocht naar kennis.

Lees ook  Uitzonderlijke tarotlezingen voor elk sterrenbeeld ! Openbaringen van 18 tot 24 september 2023

Het nodigt je uit om de tijd te nemen, te leren en op je eigen tempo te groeien. Deze kaart voorspelt een nabije positieve verandering, dus wees klaar om deze te verwelkomen.


Related post

Berube Berangaria
Geschreven door, Berube Berangaria
Hallo, mijn naam is Berangaria Berube. Ik ben een ontwikkelaar van amusementsspellen, maar mijn passie gaat verder. Ik ontwerp ook graag persoonlijkheidstests op basis van verschillende afbeeldingen voor betere zelfkennis. Mijn doel is om het leuk te maken en tegelijkertijd zelfkennis te bevorderen.