Hoe weet je of je bedwantsen hebt?

De waarschuwingssignalen van bedwantsen

Voordat ik tot de kern van de zaak kom, herinner ik me een verontrustende ervaring van een oud-collega. Hoewel hij klaagde over chronische jeuk, verhuurde hij zijn kamer regelmatig via een uitwisselingssite voor reizigers.

Toen ontdekte hij, iets te laat, dat hij zijn huis had opengesteld voor ongewenste indringers: bedwantsen. Hoe ontdek je de aanwezigheid van dit ongedierte? Frankrijk heeft een toename gezien van het aantal bedwantsen, volgens de Franse Federatie van Insectenbestrijding (FFD).

Het is dus belangrijk dat je de verklikkerlichten kunt herkennen.

1. Jeuk ’s nachts Bedwantsen zijn nachtdieren en voeden zich het liefst met ons bloed terwijl we slapen, wat een jeukend gevoel veroorzaakt als we wakker worden.

2. Aanwezigheid van zwarte vlekken Bedwantsen laten zwarte vlekken achter op je lakens, die in feite hun uitwerpselen zijn.

Lees ook  5 effectieve methodes om bedwantsen uit je beddengoed te verwijderen

Vier praktische stappen om te controleren op besmetting

Sporen op je lakens Dit is ongetwijfeld het eerste verklikkerlicht. Zoals mijn collega zag, kunnen er donkere vlekken, vaak rood of zwart, op je vellen verschijnen.

Deze vlekken worden veroorzaakt door hun uitwerpselen of tijdens hun maaltijd als ze geplet zijn. Beten op je lichaam Ze worden vaak gevonden op lichaamsdelen die bloot zijn tijdens het slapen. Bedwantsbeten jeuken.

@extreme_brigade

#pourtoi #brigadeextreme #hygisud3d #marseille #diogène #foryoupage #bedbug #bedwantsen #punaisedelit #punaisesdelit #punaise @soniaparodi5

Origineel geluid – Brigade Extrême Marseille

In sommige gevallen ontwikkelen mensen een allergische reactie. Meubelinspectie De bedwants, een piepklein insect van amper 6 mm lang, is een uitstekende verstopper. Ze kunnen zich verstoppen in de naden van je matras, boxsprings, hoofdeinden of zelfs achter behang. Inspecteer deze plekken zorgvuldig met een zaklamp.

Lees ook  jeuk, rode vlekken en andere symptomen

Zoeken naar exuviae Dit is een onfeilbaar teken, maar moeilijker op te sporen. Bedwantsen vervellen terwijl ze groeien en laten daarbij exuviae achter, een soort kleine doorzichtige huid. Deze zijn vaak aanwezig in hun schuilplaatsen.

Wat te doen bij een besmetting

Als de symptomen worden bevestigd, moet je een professional inschakelen. Op basis van mijn ervaring op dit gebied raad ik je aan om een gerenommeerd bedrijf in te schakelen, dat gecertificeerd is door de Certibiocideeen garantie voor kwaliteitsservice.

Investeer preventief in matrashoezen tegen bedwantsen, die vaak door de organisatie worden aanbevolen. StopPunaises kan een oplossing zijn om een invasie te voorkomen. Vergeet niet dat natuurlijke oplossingen, zoals het gebruik van diatomeeënaarde, ook worden aangemoedigd door de Franse ongediertebestrijdingsfederatie.

Lees ook  Verander je omgeving, verander je leven: De 6 magische regels van Feng Shui

In het geval van een vergevorderde plaag is professionele hulp echter nog steeds de meest effectieve oplossing. Nu weet je hoe je dit ongewenste ongedierte kunt herkennen. Dus pak je fakkels en veel succes!

Related post

Berube Berangaria
Geschreven door, Berube Berangaria
Hallo, mijn naam is Berangaria Berube. Ik ben een ontwikkelaar van amusementsspellen, maar mijn passie gaat verder. Ik ontwerp ook graag persoonlijkheidstests op basis van verschillende afbeeldingen voor betere zelfkennis. Mijn doel is om het leuk te maken en tegelijkertijd zelfkennis te bevorderen.