Kies een engel en ontdek welke over je waakt!

Elke dag reizen we langs onze levenspadsoms bewust van de richting die we nemen, soms minder zeker.

De tekens en symbolen die we onderweg tegenkomen kunnen ons vaak aanwijzingen geven over de richting die we zouden moeten nemen, of over waar we naartoe gaan. spirituele gids die ons begeleidt. Vandaag willen we je een eenvoudige maar onthullende test aanbieden die je kan helpen te begrijpen welke van je spirituele gidsen de juiste is voor jou. engel die in het geheim over je waakt.

Deze test is gebaseerd op intuïtie en instinct, dus denk niet te veel na. Laat je onderbewustzijn Praat en kies snel het symbool dat je het meest aantrekt.

Als je een van deze engelen kiest, weet je eindelijk welke engel stiekem over je waakt!

© VracDrive

Ange #A

Als je het symbool A hebt gekozen, is je beschermengel Michael. Hij is de engel van moed en bescherming. Het is er om je te helpen je angsten te overwinnen en actie te ondernemen. moedige beslissingen. Je keuze laat zien dat je een sterk en vastberaden persoon bent.

Lees ook  vind de indringer in 40 seconden! Test je visuele vaardigheden!

Engel #B

Het B-symbool staat voor de engel Rafaël. Dit is de engel van genezing en deliefde. Als je dit symbool hebt gekozen, kan dat betekenen dat je liefde en genezing nodig hebt in je leven. Je bent een zachtaardig en zorgzaam persoon.

Engel #C

Als je het symbool C hebt gekozen, is je beschermengel Gabriel. Hij is de engel van verandering en communicatie. Je keuze laat zien dat je klaar bent voor een verandering in je leven en dat je een communicatief persoon bent.

@malkahen

3 tekenen dat je engel over je waakt #angegardien #ange #spiritualite #signe #protection #esoterisme

♬ origineel geluid – Malkah.fr (officieel account)

Ange #D

Het D-symbool staat voor de engel Uriel. Hij is de engel van wijsheid en licht. Als je dit symbool hebt gekozen, betekent het dat je een wijs en verlicht persoon bent.

Lees ook  Ben je onder een geluksster geboren?

Engel #E

Als je het symbool E hebt gekozen, is je beschermengel Chamuel. Dit is de engel van vrede en medeleven. Je keuze onthult dat je een vredelievend en mededogend persoon bent.

Engel #F

Als dit de engel is die je hebt gekozen, Azazel symboliseert je behoefte aan bescherming en beveiliging. Het is er altijd om je te beschermen tegen slechte energie en gevaar.

Engel #G

Als je deze engel kiest, heb je een beetje geluk in je leven. Deze engel Tsadqiel zal je het geluk geven dat je nodig hebt om te slagen.

Vergeet niet deze test te delen met je vrienden op je sociale netwerken! En blijf terugkomen naar onze pagina om nog meer te weten te komen over jezelf en je levenspad. Wie weet ben je verrast door wat je ontdekt!

Related post

Douglas Sanders
Geschreven door, Douglas Sanders
Mein Name ist Douglas und ich begeistere mich für die Techniken der wahrsagenden Offenbarung wie Tarotkarten und Pendel. Ich bin darauf spezialisiert, die Zukunft vorherzusagen und Menschen dabei zu helfen, Antworten auf ihre tiefsten Fragen zu finden. Ich hoffe, dass Sie Antworten auf Ihre Fragen finden, wenn Sie jeden Tag auf meiner Seite vorbeischauen!