Ontdek de geluksdag voor deze 6 dierenriemtekens

Welkom allemaal, bij de sterren en de kosmos, op het pad van de kosmos voor deze week van 11 tot 17 september 2023.

Deze week belooft een wervelwind van energieën, planetaire en stellaire invloeden te worden en markeert een ware bruis door de dierenriem.

Op het programma voor de komende dagen staan grote planeten zoals Jupiter, de planeet van geluk en expansie, gunstig voor de meeste tekens.

Mars, de planeet van actie en verlangen, draait ook in ons voordeel en geeft ons de impuls om nieuwe projecten uit te voeren of verder te gaan met initiatieven die in de wacht zijn gezet. Dit is de ideale tijd om berekende risico’s te nemen en uit je comfortzone te stappen.

Venus, de godin van de liefde, zal van haar kant gelukkige dagen bieden op emotioneel en relationeel gebied. Of je nu op zoek bent naar liefde of je bestaande relaties wilt verdiepen, de timing is goed. Mercurius, de planeet van de communicatie, zal deze week ook retrograde gaan.

Hoewel uitdagingen niet afwezig zijn, liggen kansen om verandering te omarmen en meer persoonlijke voldoening te bereiken binnen handbereik.

Lees ook  De super volle maan van 29 september komt het leven van deze 4 astrologische tekens veranderen

Je wordt uitgenodigd om door de gedetailleerde voorspellingen voor deze 6 tekens te bladeren en jouw geluksdag voor deze hemelse week vol gebeurtenissen te ontdekken.

(c)vracdrive

1. Ram (21 maart – 19 april) – 14 september 2023

De 14 september belooft een bijzonder gelukkige dag te worden voor de Ram. De positie van Mars je heersende planeet, biedt een dynamische energie die je in staat zal stellen om nieuwe projecten te starten of een impuls te geven aan projecten die al lopen.

De dynamiek van Mars zal je helpen om actie te ondernemen. gedurfde initiatieven en maak je dromen waar. Wees op zoek naar mogelijkheden die net de trigger kunnen zijn die je nodig hebt om je meest gekoesterde doelen te bereiken.

2. Stier (20 april – 20 mei) – 16 september 2023

De 16 september Dankzij de gunstige positie van Venus, de planeet van de liefde, zul je profiteren van harmonieuze energie in je emotionele en relationele relaties.

Als je op zoek bent naar liefde, is het vandaag een goede dag om nieuwe mensen te ontmoeten. Voor mensen in een relatie is het een uitstekende gelegenheid om jullie band te versterken en jullie relatie verdiepen.

Lees ook  3 (zeer) gelukkige tekens in de liefde vandaag!

@astrologydaily

De 12 verliefde astrologische tekens ♥️ #astrologie #amour #classementsigneastro

De kampioen – Lux-Inspira

3. Tweelingen (21 mei – 20 juni) – 12 september 2023

De 12 september kan een geluksdag worden voor Tweelingen, ondanks de retrograde van Mercurius, jullie heersende planeet.

In plaats van deze retrograde als een obstakel te zien, kun je het zien als een kans om te herzien en aan te passen je plannen. Deze downshift kan een gelegenheid zijn om je communicatiestrategieën te herzien en te leren om beter te luisteren.

4. Kreeft (21 juni – 22 juli) – 17 september 2023

De 17 september Jupiter, de planeet van het geluk, brengt een positieve invloed in je leven. Dit is een goede dag om berekende risico’s te nemen en buiten je comfortzone te treden.

Dit is de ideale tijd om kansen te grijpen en verbreed je horizon.

5. Leeuw (23 juli – 22 augustus) – 13 september 2023

De 13 september De Leeuwen zullen profiteren van de positieve energie van Mars. Deze dag zal vol energie en ambitie zijn. Dit is het moment om initiatief te nemen en je ambities waar te maken .

Lees ook  Voorspellingen van de tarotastrologie voor de week van 2 tot 8 - Persoonlijke groei, intuïtie en verandering.

Laat je niet intimideren door uitdagingen, je hebt de kracht en vastberadenheid om ze te overwinnen.

6. Maagd (23 augustus – 22 september) – 15 september 2023

De 15 september Nu Mercurius, je heersende planeet, retrograde gaat, zul je geduldig en ruimdenkend moeten zijn om communicatie-uitdagingen aan te kunnen.

Het is ook een uitstekende dag voor na te denken en te heroverwegen je ideeën en plannen. Wees niet gehaast, neem de tijd die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken.

Related post

Berube Berangaria
Geschreven door, Berube Berangaria
Hallo, mijn naam is Berangaria Berube. Ik ben een ontwikkelaar van amusementsspellen, maar mijn passie gaat verder. Ik ontwerp ook graag persoonlijkheidstests op basis van verschillende afbeeldingen voor betere zelfkennis. Mijn doel is om het leuk te maken en tegelijkertijd zelfkennis te bevorderen.