Ontdek de meest begunstigde Chinese sterrenbeelden op 12 oktober volgens het I Ching Hexagram

Terwijl de Gregoriaanse kalender ons op 12 oktober plaatst, zullen we ons richten op de sterren en de oude principes van de Chinese astrologie om de energieën te ontcijferen die ons pad zullen beïnvloeden.

De lezing van het I Ching-hexagram voor vandaag onthult speciale resonanties die ons welzijn en evenwicht zullen beïnvloeden. Het I Ching-hexagram is een krachtig divinatietool uit de Chinese traditie dat is gebaseerd op de dualiteit van Yin en Yang om ons pad te verlichten.

Vandaag geeft het aan dat we een periode van goede energie ingaan, een positieve sfeer die onze omgeving zal doordringen en invloed zal hebben op onze acties en gedachten. Maar laten we niet vergeten dat de Chinese astrologie is gebaseerd op een cyclus van twaalf dierenriemtekens. Vandaag zullen sommige tekens een uitzonderlijke periode doormaken.

Degenen die geboren zijn in het jaar van de Rat, Os, Tijger, Konijn, Draak en Slang worden bijzonder begunstigd door deze goede omgevingsenergie.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe professionele kans, een nieuwe relatie begint of gewoon jezelf wilt heroriënteren, de positieve energie van deze dag is bijzonder gunstig voor jou.

Lees ook  Astrologie chinoise : 7 tekens beginnen op 23 september 2023 een nieuwe astrologische cyclus | Transformatie en succes in het verschiet

Moge deze dag dus verlicht worden door de weldaden van deze goede energie. Mogen jullie allemaal de warmte en het welzijn ervan voelen, en weet dat zelfs in de donkerste momenten er altijd een sprankje hoop is.

1. De Rat (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

De dag van 12 oktober zal in het teken staan van voorspoed voor degenen die geboren zijn in het jaar van de Rat. Als je een project in gedachten hebt of een belangrijke beslissing wilt nemen, is dit het ideale moment. De omgevingsenergie van deze dag is bijzonder gunstig voor jou, laat hem niet onopgemerkt voorbijgaan. Onderneem actie, het zal vruchten afwerpen.

2. De Os (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Voor degenen die geboren zijn in het jaar van de Os zou 12 oktober een dag van nieuwe mogelijkheden kunnen zijn. Of het nu in de liefde is of op het werk, de energieën staan in jouw voordeel. Blijf alert en open voor wat er om je heen gebeurt en aarzel niet om berekende risico’s te nemen. Jouw doorzettingsvermogen kan goed beloond worden.

Lees ook  Wacht u nog steeds op de grote liefde? De 4 sterrenbeelden die de grote liefde zullen ontmoeten in oktober 2023

3. De Tijger (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

De dag van 12 oktober belooft harmonie voor degenen die geboren zijn in het jaar van de Tijger. Jouw relaties met anderen zullen gekenmerkt worden door zachtheid en authenticiteit. Dit is het ideale moment om banden te herstellen of je dieper te engageren in een bestaande relatie. Geniet van deze momenten van sereniteit, ze zijn een uiting van jouw innerlijke balans.

4. Het Konijn (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Voor degenen die geboren zijn in het jaar van het Konijn zal 12 oktober een dag van reflectie zijn. De overheersende energie zal je aansporen om je op jezelf te richten en na te denken over je doelen en aspiraties. Dit is het moment om je plannen te concretiseren en jezelf te laten gelden. Wees niet bang om je uit te spreken, jouw stem is belangrijk.

5. De Draak (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000)

Voor degenen die geboren zijn in het jaar van de Draak zal 12 oktober vol positieve energie zijn. Je enthousiasme en dynamiek zullen versterkt worden. Uit jezelf, deel je ideeën en overtuigingen. Jouw natuurlijke leiderschap zal erkend en gewaardeerd worden. Profiteer van deze periode om gedurfde initiatieven te nemen.

Lees ook  horoscoop van 28 september! Op weg naar rijkdom

6. De Slang (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001)

12 oktober belooft voor degenen die geboren zijn in het jaar van de Slang een dag vol inspiratie te zijn. Je intuïtie zal scherper zijn dan ooit en je waarnemingen zullen verfijnd zijn.

Dit is een uitstekende gelegenheid om dieper in te gaan op de gebieden die je boeien en je ideeën verder te ontwikkelen. Luister naar je instinct en volg je ster.

Related post

Berube Berangaria
Geschreven door, Berube Berangaria
Hallo, mijn naam is Berangaria Berube. Ik ben een ontwikkelaar van amusementsspellen, maar mijn passie gaat verder. Ik ontwerp ook graag persoonlijkheidstests op basis van verschillende afbeeldingen voor betere zelfkennis. Mijn doel is om het leuk te maken en tegelijkertijd zelfkennis te bevorderen.