Over het team

1/ Hallo iedereen, mijn naam is Reineke Bressers!

Welkom op onze website gewijd aan nieuws, astrologie, spiritualiteit, psychologie, spelletjes en puzzels, koken en alles wat met het huis te maken heeft.

In samenwerking met Douglas en Berangaria hebben we besloten om onze kennis en passies met jullie te delen!

Ons doel is niet alleen om je te vermaken, maar ook om je aan het denken te zetten, vragen te stellen en je kennis uit te breiden.

Ik hoop dat je geniet van de inhoud en dat je hier een plek vindt voor uitwisseling, delen en ontwikkeling.

Veel plezier bij het ontdekken!

2/ Hallo, mijn naam is Berangaria Berube. Ik ben een ontwikkelaar van amusementsspellen, maar mijn passie gaat verder. Ik ontwerp ook graag persoonlijkheidstests op basis van verschillende afbeeldingen voor betere zelfkennis. Mijn doel is om het leuk te maken en tegelijkertijd zelfkennis te bevorderen.

3/ Mein Name ist Douglas und ich begeistere mich für die Techniken der wahrsagenden Offenbarung wie Tarotkarten und Pendel. Ich bin darauf spezialisiert, die Zukunft vorherzusagen und Menschen dabei zu helfen, Antworten auf ihre tiefsten Fragen zu finden.

Ich hoffe, dass Sie Antworten auf Ihre Fragen finden, wenn Sie jeden Tag auf meiner Seite vorbeischauen!