Tarot voorspellingen van 5 tot 15 september 2023

Beste vrienden en volgelingen van het mystieke, ik heet jullie welkom bij deze sessie astrologische voorspellingen van 5 tot 15 september 2023.

Laat mij, jullie toegewijde tarotlezer, jullie leiden door de mysteries van het universum zoals onthuld door de tarotkaarten. Het thema dat deze periode zal overheersen is dat van verlangen.

Verlangen, een krachtige en universele energie, drijft ons ertoe te zoeken naar wat ons hart het meest begeert. Of het nu liefde, succes, vrede of persoonlijke vervulling is, verlangen is de wind die onze zeilen hijst en ons voortstuwt naar onze doelen en dromen.

De tarot, een eeuwenoud en beproefd waarzeggerij-instrument, stelt ons in staat een glimp op te vangen van wat de toekomst voor ons in petto heeft met betrekking tot het thema verlangen.

Dankzij de rijke en diepgaande symboliek biedt elke getrokken kaart ons een glimp van de energieën, uitdagingen en kansen die onze zoektocht naar verlangen zullen beïnvloeden. De tarot kan de potentiële obstakels op ons pad onthullen, maar ook de positieve krachten die ons te hulp zullen schieten.

In deze tarotlezing zullen we de Grote Arcana gebruiken om de belangrijkste kosmische invloeden op te sporen die in deze periode een bepalende rol in ons leven zullen spelen.

Deze kaarten vertegenwoordigen de grote universele krachten – liefde, wijsheid, ambitie, creativiteit, vernietiging – die ons bestaan vormgeven en onze koers bepalen. Houd in gedachten dat de tarot de toekomst niet met absolute nauwkeurigheid voorspelt.

Lees ook  Trekking van de tarot op donderdag 21 september: 5 astrologische tekens in de schijnwerpers op hun professionele toekomst.

In plaats daarvan biedt het waardevolle begeleiding om ons te helpen de vaak tumultueuze koers van het leven te navigeren. Elke interpretatie is een weerspiegeling van de huidige energie en toekomstige mogelijkheden.

Laten we zonder verder oponthoud samen beginnen aan deze goddelijke reis van ontdekking en verlichting, waarbij we onderzoeken wat de tarotkaarten te onthullen hebben over het vervullen van je verlangens voor de komende tien dagen van september 2023.

1. Ram: De Toren

Beste Ramje kaart voor deze periode is De Toren. Deze kaart wijst op een plotselinge omwenteling of een verrassende openbaring die je zoektocht naar verlangen zou kunnen verstoren. Deze beproevingen zijn echter vaak nodig om ons te helpen evolueren en groeien. Zie het onder ogen deze uitdagingen met moed en vastberadenheid aan.

(c)vracdrive

2. Stier: De Maan

Voor jou, Stierende tarot onthult de kaart van De Maan. Zij symboliseert geheimen, mysteries en intuïtie. Laat je angsten en onzekerheden je niet weerhouden van waar je hart het meest naar verlangt. Luister naar je intuïtieHet zal je leiden naar de vervulling van je verlangens.

3. Tweelingen: De Zon

De Tweelingjouw kaart is die van De Zon. Deze kaart straalt vreugde, optimisme en vitaliteit uit. Ze luidt een periode in van persoonlijke voldoening en prestaties. Aarzel niet om te gaan voor wat je wilt met positiviteit en zelfvertrouwen.

Lees ook  Gratis tarot reading vandaag op zondag 24 september 2023: Verstoring op komst voor 5 astrologische tekens.

4. Kanker: de gehangene

Beste Kankerje kaart voor deze periode is De gehangene. Het duidt op een periode van wachten, opoffering of zelfs verzaking. Maar dat betekent niet dat je niet krijgt wat je wilt. Soms moet je geduld hebben en laat los om het lot zich te laten ontvouwen.

5. Leeuw: Het Rad van Fortuin

Voor jou, Leeuwende getrokken kaart is Rad van Fortuin. Het wijst op een verandering in het lot, vaak gunstig. Dit is de ideale tijd om kansen te grijpen en vervul je verlangens.

6. Maagd: De wereld

Beste Maagdenjouw kaart is die van Le Monde. Het symboliseert voltooiing, totale vervulling en universele harmonie. Je verlangens liggen binnen handbereik. Het enige wat je hoeft te doen is geduld en doorzettingsvermogen cultiveren.

7. Weegschaal: Gerechtigheid

Beste Weegschaalde kaart die voor jou wordt getrokken is Gerechtigheid. Het nodigt je uit om je beslissingen zorgvuldig af te wegen en integer te handelen om je wensen te verwezenlijken. Waarheid en evenwicht zullen in deze periode je beste bondgenoten zijn.

8. Schorpioen: Dood

Voor de Schorpioenende getrokken kaart is die van Dood. Vrees niet, deze kaart voorspelt geen letterlijk einde maar een symbolisch einde. Ze duidt op een radicale transformatie, een metamorfose die je zal helpen je verlangens te verwezenlijken.

Verrassende voorspellingen van 5 tot 15 september 2023: een reis waarin je verlangen centraal staat© VracDrive

9. Boogschutter: De Duivel

Beste Boogschuttersjouw kaart is de Duivel. Deze kaart herinnert ons aan de verleiding en materiële gehechtheid die ons kunnen afleiden van onze ware verlangens. Het is belangrijk om waakzaam te blijven en je te richten op wat echt belangrijk is.

Lees ook  Dag van grote mogelijkheden voor 4 astrologische tekens : wat de tarotkaarten onthullen op 19 september 2023.

10. Steenbok: de ster

Voor de Steenbokkenis de kaart van L’Étoile die werd getekend. Het symboliseert hoop, inspiratie en goddelijke leiding. Blijf geloven in je dromen en verlangens, want de hemel lijkt in jouw voordeel samen te spannen.

11. Waterman: De Kluizenaar

Voor jou, lieve Watermande getrokken kaart is die van De Kluizenaar. Deze kaart nodigt je uit om in jezelf te zoeken naar de antwoorden op je diepste verlangens. Neem de tijd voor reflectie en introspectie om je weg te vinden.

12. Vissen: De wagen

Tot slot, de Visjouw kaart is de Trolley. Het staat voor triomf, controle en zelfdiscipline.

Om je verlangens te bereiken heb je een sterk gevoel van toewijding en hard werken nodig. Je hebt wat nodig is om te slagen.

Related post

Berube Berangaria
Geschreven door, Berube Berangaria
Hallo, mijn naam is Berangaria Berube. Ik ben een ontwikkelaar van amusementsspellen, maar mijn passie gaat verder. Ik ontwerp ook graag persoonlijkheidstests op basis van verschillende afbeeldingen voor betere zelfkennis. Mijn doel is om het leuk te maken en tegelijkertijd zelfkennis te bevorderen.