Testimonial: ik ben 35 jaar oud en heb geen enkele libido…

In het huidige medialandschap, dat rijk is aan verhalen over persoonlijk succes en intieme vreugde, is het zeldzaam om de donkerdere en complexere verhalen aan te pakken die een genuanceerder en authentieker beeld van ons leven schetsen. Toch is dit de weg die we vandaag hebben gekozen om de stem te geven aan degenen die in de schaduw leven van een nog steeds aanwezig taboe.

We hebben Lina ontmoet, een schijnbaar briljante en gelukkige vrouw, maar die ons een hartverscheurende waarheid heeft toevertrouwd: ondanks haar vele partners heeft ze nooit de weg naar plezier gevonden. Het bespreken van deze realiteit, hoe vreemd het ook mag zijn voor sommigen om te begrijpen, is van cruciaal belang om het zwijgen dat nog te vaak rond deze kwesties hangt te doorbreken.

Het verhaal van Lina is de noodkreet van een vrouw geconfronteerd met onbegrip van een samenleving die de nuances van vrouwelijke seksualiteit weigert te integreren.

Door haar getuigenis te delen, hoopt Lina het bewustzijn over deze weinig erkende realiteit te vergroten en misschien andere vrouwen in staat te stellen zichzelf te identificeren en te begrijpen dat ze niet alleen zijn. Voor al die Lina’s die zich in de schaduw verbergen, kan deze reis van pijn en zoektocht naar plezier een boodschap van hoop en bevrijding worden.

In ons volgende artikel ontdek je het leven van Lina, een vrouw die heeft besloten taboes te doorbreken en zonder angst tegen de tegenslag in te gaan.

Lees ook  De tekens dat je niet met de juiste persoon bent: tips, technieken en de voordelen van verandering dat je niet met de juiste persoon bent: tips, technieken en de voordelen van verandering

Dompel jezelf onder in haar verhaal, haar strijd, en ervaar haar ongelooflijke reis naar zelfbegrip. Deze reis zal rauw, oprecht en bovenal inspirerend zijn voor iedereen die zich ooit niet in overeenstemming heeft gevoeld met maatschappelijke normen.

(c)Avantzekerheid

Een ontmoeting met Lina: Wanneer plezier geen onderdeel van de vergelijking is

Er zijn verhalen die, hoewel moeilijk te horen, gedeeld moeten worden. Niet alleen om een ​​laag ruwe realiteit toe te voegen aan een wereld van taboes en onbesproken zaken, maar ook om andere vrouwen te helpen die dezelfde beproevingen kunnen doormaken.

Dat is het geval bij Lina, een jonge vrouw van in de dertig, die haar ervaring en bewustwording deelt over haar gebrek aan plezier in intieme relaties.

Na de stappen van het klassieke leven te hebben gevolgd – school, universiteit, een baan, een partner – begrijpt Lina dat er iets essentieels ontbreekt: plezier.

Lina: Een vol maar onvolledig leven

Een ambitieuze, intelligente en levendige vrouw, Lina heeft altijd maar één missie gehad: de ladder beklimmen van wat de samenleving je vanaf je kindertijd voorbereidt. Toch voelde ze zich ondanks een situatie en levensstijl waar velen jaloers op zouden zijn, voortdurend ontevreden.

Elke keer dat ik iets deed, of het nu in mijn carrière was, in mijn liefdesrelaties, voelde ik dat er iets ontbrak. Ik heb verschillende partners geprobeerd, verschillende benaderingen, maar niets werkte. Plezier was altijd afwezig.

@drjolenebrighten

Hormones can be why you feel the way you do, but when it comes to the research on women, it shows us that it can be a lot more complicated. #cortisol #oxytocin #oxytocinrelease #oxytocinboost #hormonehealth #womenshealth #whatwomenwant #whatwomenreallywant #latinaauthors #isthisnormalbook

♬ original sound – Dr. Jolene Brighten

Wanneer ze over haar liefdesleven praat, is het duidelijk dat Lina de last draagt ​​van diepe droefheid en verwarring. Haar stem trilt terwijl ze haar diepste kwetsbaarheid deelt.

De sluier van taboe: het ontbreken van plezier bespreken

Als ze openhartig praat over het gebrek aan plezier, kunnen we de moeilijke reis van Lina begrijpen. Het durven confronteren van het onbekende, gemarginaliseerde en geminimaliseerde in onze samenleving is inderdaad een gevaarlijke onderneming.

    Ik denk dat ik lange tijd dacht dat het normaal was, dat het ontbreken van dit... plezier... gewoon mijn manier van zijn was. Misschien was ik te gefocust op mijn studie of werk?

Orgasme-storing: De strijd van Lina

Empathie, het vermogen om de ander te begrijpen en zijn gevoelens te delen, geeft toegang tot deze ongrijpbare realiteit van Lina’s gevoel. Leven in een samenleving die plezier presenteert als intrinsiek onderdeel van intieme relaties, terwijl het bewust uit haar realiteit wordt gehouden, heeft Lina’s wereldbeeld gevormd.

    Ik heb meegemaakt wat de norm lijkt te zijn: relaties met meerdere partners, verondersteld intense momenten... toch heb ik nooit die beroemde top bereikt die ons als het hoogtepunt van plezier wordt voorgesteld.

Deze woorden resoneren met schrijnende oprechtheid. Ze vertelt over de voortdurende strijd tegen zichzelf en de wanhopige zoektocht naar een ongrijpbaar plezier. Haar eerlijke en vastberaden blik getuigt van de ernst van haar woorden.

(c)Avantzekerheid

De weg naar begrip

Naarmate ze haar verhaal vertelt, wordt het duidelijk dat er hier een belangrijke boodschap is. Lina wil andere vrouwen helpen zich niet alleen te voelen. Om te begrijpen dat ze niet de enigen zijn die dit plezier waar iedereen over praat niet ervaren. Ze zijn niet abnormaal of defect.

    Ik hoop dit taboe te kunnen doorbreken en dat we ooit openlijk over deze kwesties kunnen praten zonder schaamte.

Haar getuigenis is meer dan een verhaal over liefde en seks.

Het is een moedige stem tegen een systeem dat ongevoelig is voor bepaalde realiteiten. Het is een oproep om de onzichtbare culturele ketenen te doorbreken die ons beletten onze seksualiteit te leven zoals die is, en niet zoals de samenleving wil dat die is.

Related post

Reineke Bressers
Geschreven door, Reineke Bressers
Hallo iedereen, mijn naam is Reineke Bressers! Welkom op onze website gewijd aan nieuws, astrologie, spiritualiteit, psychologie, spelletjes en puzzels, koken en alles wat met het huis te maken heeft. In samenwerking met Douglas en Berangaria hebben we besloten om onze kennis en passies met jullie te delen! Ons doel is niet alleen om je te vermaken, maar ook om je aan het denken te zetten, vragen te stellen en je kennis uit te breiden. Ik hoop dat je geniet van de inhoud en dat je hier een plek vindt voor uitwisseling, delen en ontwikkeling. Veel plezier bij het ontdekken!