Uitzonderlijke tarotlezingen voor elk sterrenbeeld ! Openbaringen van 18 tot 24 september 2023

Onze tarotkaarten voor de week van 18 tot 24 september 2023 hebben gesproken en ik heb de eer om de berichten die ze bevatten aan jullie door te geven.

Deze week zal beïnvloed worden door de balans van de energieën van de Maan en de Zon, dualiteiten die zich zullen uiten in ons leven en ons zullen aansporen om onze angsten, emoties en dromen onder ogen te zien.

De Zon zal warme vibraties uitstralen die ons pad zullen verlichten, kansen bieden voor vooruitgang en persoonlijke groei.

De Dood kaart, die voor sommigen misschien angstaanjagend lijkt, is dat eigenlijk niet. Het symboliseert eerder het einde van een fase in ons leven en het begin van een nieuwe en verhelderende fase. Oude gewoontes, negatieve gedachten en alles wat onze groei belemmert, moeten worden achtergelaten om plaats te maken voor een nieuwe start, vol hoop en beloftes.

De Ster, een lichtgevende en positieve kaart, suggereert dat dit het moment is om te vertrouwen op het universum, hoop te blijven houden ondanks de uitdagingen die we tegenkomen.

Het zal ons pad verlichten met onverwachte kansen die we moeten grijpen om vooruit te komen. De Strijdwagen herinnert ons eraan dat we de controle hebben over ons lot.

Lees ook  Deze 7 astrologische tekens zullen het meest geluk hebben op 28 oktober 2023!

Het is tijd om de leiding te nemen, vastberadenheid en vertrouwen te tonen om de obstakels op ons pad te overwinnen. Laten we ons dus voorbereiden, beste vrienden, om deze vibraties te verwelkomen, deze energieën te benutten voor onze persoonlijke groei en door het leven te navigeren met een open geest en een hart vol hoop.


Zoals altijd, onthoud dat de kaarten advies en perspectief bieden, maar dat jij uiteindelijk de controle hebt over je eigen reis.

Ram: De Ster

De week staat in het teken van De Ster voor jou, beste Ram, een moment van diepe herverbinding met je hoop en dromen. Het is een gunstige periode om het onverwachte te verwelkomen en kansen te grijpen die zich voordoen. Wees geduldig, blijf schitteren en deel je licht met de wereld.

Uitzonderlijke tarotlezingen voor elk sterrenbeeld! Openbaringen van 18 tot 24 september 2023
© Avantzekerheid

Stier: De Dood

Wees niet bang, Stier, want De Dood is een symbool van transformatie. Het is tijd om oude gewoontes los te laten en het nieuwe te omarmen. Wees moedig, durf te veranderen en omarm deze nieuwe start vol mogelijkheden. Vergeet niet om deze voorspellingen te delen.

Tweelingen: De Strijdwagen

Tweelingen, deze week zal jouw vastberadenheid op de voorgrond treden dankzij De Strijdwagen. Jij hebt de controle over je lot. Wees zelfverzekerd en ga moedig de obstakels aan die je tegenkomt. Jouw moed zal je leiden naar een stralende toekomst.

Lees ook  Vier astrologische tekens zullen een magisch eindejaar hebben !

Kreeft: De Ster

Kreeft, deze week geleid door De Ster, word je aangemoedigd om hoop te blijven houden ondanks de uitdagingen. Blijf trouw aan jezelf en vertrouw op het universum. Een prachtig licht zal je pad verlichten en unieke kansen openen.

Leeuw: De Strijdwagen

Leeuw, met De Strijdwagen als gids deze week is het tijd om de touwtjes van je leven in handen te nemen. Handel met vastberadenheid en vertrouwen. Je inspanningen zullen worden beloond en je pad zal duidelijk worden.

Maagd: De Dood

Maagd, de kaart van De Dood symboliseert geen einde, maar een nieuw begin. Laat je angsten en twijfels achter je en maak ruimte voor vernieuwing. Wees bereid om verandering te accepteren, jouw toekomst ziet er veelbelovend uit.

Weegschaal: De Ster

Weegschaal, volg het licht van De Ster deze week. Sta open voor onverwachte kansen die zich aan je zullen voordoen. Verlies de hoop niet, jouw pad is naar succes.

Schorpioen: De Strijdwagen

Schorpioen, de kaart van De Strijdwagen geeft een actieve en dynamische week aan. Jouw innerlijke kracht zal je beste bondgenoot zijn om obstakels te overwinnen. Houd de touwtjes van jouw lot stevig in handen.

Lees ook  Exclusiviteit ! de liefdeshoroscoop voor vandaag, 21 september 2023

Boogschutter: De Dood

Uitzonderlijke tarotlezingen voor elk sterrenbeeld! Openbaringen van 18 tot 24 september 2023
© Avantzekerheid

Boogschutter, de kaart van De Dood geeft een belangrijke wending in jouw leven aan. Accepteer deze verandering met rust en optimisme. Een nieuwe fase vol hoop en mogelijkheden staat voor je open.

Steenbok: De Ster

Steenbok, De Ster schijnt voor jou deze week. Blijf geloven en vertrouwen hebben in het universum. Je zult verrast worden door de kansen die op je pad komen.

Waterman: De Strijdwagen

Waterman, De Strijdwagen biedt je deze week controle en richting. Neem zelfverzekerd en vastberaden beslissingen. Jouw veerkracht stelt je in staat om alle obstakels te overwinnen.

Vissen: De Dood

Vissen, de kaart van De Dood betekent dat je aan het begin staat van een nieuwe fase in je leven. Laat los wat je niet langer dient en verwelkom met vreugde het nieuwe.

Je toekomst is helder. Aarzel niet om deze voorspellingen met je dierbaren te delen en hen uit te nodigen om hun eigen tarotkaart van de week te raadplegen.

 

Related post

Berube Berangaria
Geschreven door, Berube Berangaria
Hallo, mijn naam is Berangaria Berube. Ik ben een ontwikkelaar van amusementsspellen, maar mijn passie gaat verder. Ik ontwerp ook graag persoonlijkheidstests op basis van verschillende afbeeldingen voor betere zelfkennis. Mijn doel is om het leuk te maken en tegelijkertijd zelfkennis te bevorderen.